Cockerspanielit ry:n vuoden 2023 hallitus on järjestäytynyt. Hallituksen puheenjohtaja on vuosikokouksen päätöksellä Susanna Sinisaari-Kaislo, ja hallituksen jäsenet ovat Riikka Ahtila, Mari Hotti, Anu Ikonen, Minna Kinnunen, Elina Olshin, Pirjo Peltonen ja Merja Talman.

Hallituksen kokous valitsi varapuheenjohtajaksi Pirjo Peltosen ja sihteeriksi Anu Ikosen. Taloudenhoitajana jatkaa Aila Tarkiainen ja webmasterina Erika Aaltonen. Tiedottajana toimii Marianne Sundblad. Kerhokauppaa hoitavat Jannika Backman, Kirsi Helenius ja Annastiina Kovanen.

Lahti pääpaikkana pidettiin yhdistyksen syyskokus 14.11.2020. Osallistuminen oli myöskin mahdollista ZOOM sovelluksella etänä.

Saimme kokouksen mielestäni hyvin hoidettua ja olemme myöskin oppineet etäsovellutuksen käytöstä paljon. Nyt katseet kohdistuukin tulevaisuuteen ja tulemme myöskin harkitsemaan vahvasti etäyhteyksien käyttöä yhdistyksen toiminnassa.

-Puheenjohtaja-

Hallitus on tänään pidetyssä kokouksessaan päättänyt siirtää yhdistyksen 28.3. pidettäväksi suunnitellun vuosikokouksen pidettäväksi 6.6.2020.

 

Yleisen koronavirustilanteen vuoksi joudumme valitettavasti siirtämään vuosikokouksemme. Yhdistyksemme on Suomen Kennelliiton jäsen, joten meidän tulee myös huomioida Kennelliiton ohjeistukset. He ovat tänään tiedottaneet peruvansa kaikki tapahtumat toukokuun 2020 loppuun asti.

 

Yhdistys tällä toimella pyrkii toteuttamaan ohjeistusta jossa tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.  Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien iäkkäiden ja perussairaiden henkilöiden suojelemiseksi.

 

Kokouksen pitopaikka ja kellonaika tullaan julkaisemaan sääntöjen määräämässä ajassa.

 

Hallitus seuraa tiiviisti tapahtumien kulkua ja reakoi tarvittaessa.

 

Hallitus

 

 

Yhdistyksen vuosikokous on päätetty pitää Lahdessa.

Ajankohtaista sivulla on Vuosikokous kutsu.

 

Hei. Hallitus on hyväksynyt Cocker Puppy Of The Year, Junior Cocker Of The Year,Veteran Cocker Of The Year sekä Vuoden Kasvattaja-kilpailujen säännöt. Näistä kilpailuista jaetaan kiertopalkinto vuoden lopulla Messukeskuksen sunnuntain rotukehän jälkeen mikäli voittaja on tiedossa.  Kilpailujen säännöt noudattavat pääosin COTY-sääntöjä ja pisteiden laskun hoitaa Tiina Rantanen. Onnea kilpailuihin.