SähköpostiTulostaExport ICS

Mejäkoe Mynämäki Rotumestaruus

Event

Title:
Mejäkoe Mynämäki Rotumestaruus
When:
su, 16. elokuu 2020
Category:
Mejäkokeet
Created by:
Kimmo Kääriäinen

Description

Cockerspanielit ry:n rotumestaruus-MEJÄ järjestetään Mynämäellä 16.8.2020 MS Karjalan Korvenkävijät ry:n järjestämän mejä-kokeen yhteydessä
 

Rotumestaruus-MEJÄ -kokeeseen on pistekarsinta. Koiran omistajan tai haltijan tulee olla yhdistyksen jäsen, ja itse koiran tulee olla rodultaan cockerspanieli, olla rekisteröity Suomeen sekä kilpailla voittajaluokassa. Kokeeseen valitaan hakijoista viisi tai kuusi parasta, riippuen siitä, tuleeko edellisen vuoden mestari puolustamaan mestaruuttaan, mihin tällä on oikeus ilman karsintaa. 
 

Karsinta tapahtuu laskemalla yhteen kolme parasta voittajaluokan tulosta kaudelta, joka alkaa edellisestä mestaruuskokeesta (11.8.2019) tai edeltävän vuoden elokuun ensimmäisestä päivästä, myöhäisemmän ajankohdan mukaan, ja loppuu sunnuntaipäivään kaksi viikkoa ennen mestaruuskoetta (2.8.2020). Tasapisteissä huomioidaan koiran neljäs tulos, ja jos ollaan edelleen tasapisteissä, myös viides tulos - tämän jälkeen tasatilanteen niin vaatiessa osallistumisoikeus arvotaan.
 

Ilmoittautumiset (viim. 3.8.2020) ja tiedustelut: ikonen.cockerit@gmail.com

Ilmoittautumiset https://www.meja.fi/@Bin/191697/MEJA_ilmoittautumislomake.pdf lomaketta käyttäen.