SähköpostiTulostaExport ICS

Hallinta- ja motivointikurssi, Espoo

Event

Title:
Hallinta- ja motivointikurssi, Espoo
When:
to, 5. lokakuu 2017 - to, 26. lokakuu 2017
Category:
Kurssit
Created by:
Milla Tuomi

Description

Oletko suunnitellut aloittavasi cockerisi kanssa uuden harrastuksen (toko, agility, metsästys tms.) mutta koirasi ei ole hallinnassa? Hallinta- ja motivointikurssi sopii hyvin aloitteleville harrastajille, jotka haluavat parantaa hallintaa koiraansa.
Kurssilla tehdään harjoituksia jotka parantavat koiran ja ohjaajan yhteistyötä. Kurssi toimii myös ponnahduslautana eri lajien alkeiskursseille. Kurssilla tehdään harjoituksia jotka tukevat eri lajien aloittamista koiran kanssa. 
Seuraava hallinta- ja motivointikurssi järjestetään Espoossa Juvanmalmilla (lämpimässä sisähallissa) torstaisin klo 20-20.55. Hallinta ja motivointikurssin hinta on 40 euroa ja se kestää neljä kertaa.

Kurssipäivät ovat: 5.10., 12.10., 19.10. ja 26.10.2017

Ilmoittautuessasi pyydän laittamaan seuraavat tiedot:

- ohjaajan nimi ja puhelinnumero

- koiran nimi (virallinen ja kutsuma)

- koiran ikä

- muut harrastukset

Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia viimeistään seitsemän päivää ennen kurssin suunniteltua aloituspäivää. Kurssilla on myös rajoitettu osallistujamäärä, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset kurssille sähköpostitse toko@cockerspanielit.fi tai puhelimitse 040 519 3294 / Aija Sulander (iltaisin).