Tokotoimikunnan koulutukset syyskuusta ensi vuoden maaliskuuhun pidetään totuttuun tapaan Espoon Juvanmalmilla Agimestan sisähallissa. Kurssipäivä on edelleen torstai ja kurssiaika klo 20-20.55. Lokakuussa on tarjolla pitkästä aikaa hallinta- ja motivointikurssi ja marraskuussa aina suosittu pentukurssi - loppuvuoden ja ensivuoden kursseista otetaan mielellään toiveita vastaan ja pyritään tietysti toiveisiin myös vastaamaan! Tarkemmat kurssitiedot löydät tapahtumakalenterista ja yhdistyksen Facebook-sivuilta. Kaikki toiveet ja mahdolliset kysymykset voit lähettää osoitteeseen toko@cockerspanielit.fi.

Tokon omatoimiryhmässä on myös tilaa muutamalle koirakolle! Ryhmä treenaa torstaisin samassa Agimestan hallissa klo 19-20. Ohjattua koulutusta ei pääasiassa ole tarjolla, mutta yhteisistä treeneistä esim. paikkamakuut tai häiriöt, sovitaan ryhmän kesken ja apua ja neuvoja voi aina pyytää! Lisätietoja toko@cockerspanielit.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan koulutuksiin ja letkeään cockeritoimintaan, huumorintaju ja rakkaus näihin luppakorviin lienee se tärkein lähtökohta!