Cockerspanielit ry hakee JÄSENLEHDELLE PÄÄTOIMITTAJAA JA JÄSENIÄ UUTEEN LEHTITOIMIKUNTAAN

Jäsenlehti on yksi yhdistyksen tärkeimmistä viestintäkanavista ja jäsenistön odottama, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä lehti. Nyt jäsenlehdelle haetaan päätoimittajaa ja muita avustavia tekijöitä – olisitko sinä sellainen? Lehdellä on jo olemassa taittaja sekä yksi toimittaja, mutta lisää tekijöitä tarvitaan!

Tehtävään kuuluvat lehtitoimikunnan työhön osallistuminen, kuten lehden numeroiden suunnittelu, juttujen ideointi ja keruu eri paikoista, niiden kirjoittaminen, aineiston kokoaminen, lehden oikoluku jne.

Lehden toimittajana voit syventää osaamistasi niin järjestötoiminnasta, lehden tekemisestä kuin cockerspanieliharrastuksesta. Lehden tekeminen tarjoaa loistavan mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja hyvän näköalapaikan cockereiden maailmaan.

Tavoitteena on, että jäsenlehden uusi päätoimittaja ja lehtitoimikunta aloittavat tehtävänsä vuoden 2017 ensimmäisestä numerosta. Kiinnostuitko – ota ihmeessä yhteyttä!

Vaikka et haluaisi sitoutua lehden tekemiseen jatkuvasti, olisi ilahduttavaa saada juttuja lehteen jäseniltä. Haluaisitko sinä kirjoittaa silloin tällöin lehteen? Sekin on erittäin tervetullutta. Samoin kuin cockerikuvat. Yhteystiedot löytyvät lehdestä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen cockerspanielilehti@gmail.com viimeistään 31.12.2016.